Las Vegas elsö galéria

És végre! Megérkeztünk Las Vegasba!!A szállodánk hozzávetolegesen turheto volt, attól eltekintve, hogy dohányzó szobát kaptunk, és elég sokat kellett kavarnunk, hogy szobát cserélhessünk. Mivel szombat estére érkeztünk, ezért nem volt szabad szoba égen földön, úgyhogy az elso éjszakát kénytelenek voltunk ebben a szobában tölteni. Ez a szálló amúgy a Circus Circus névre hallgat, itt minden szállodának van valami "témája". Ez egy viszonylag régebbi szálló volt, a Strip, azaz a Las Vegas Boulevard reptértol távolabbi végében, de azért a forgataghoz elég közel van. Bérautóval jöttünk el a reptértol a szállóig, úgyhogy már a megérkezés napján szépen végigkocsikáztuk a Strip-et. Aztán persze másnap, amikor gyalog vágtunk neki, rá kellett hogy döbbenjünk, hogy nem is olyan rövid... Az ablakból a Stratosphere nevu szálló kilátótornyára lehet látni, ez a Strip egyik vége. A torony antennája alatt egy hullámvasút van! Majd arról is lesz kép! Némi felfrissülés után bevetettük magunkat a forgatagba.
Kezd besötétedni, és gyúlnak a város esti fényei. Sajnos a fotóállványt végülis otthon felejtettük, ami nagy hibának bizonyult...
A szomszédos szállodák esti fényei.
Ez a szállodánk bejárata. Amikor idáig eljutottunk, akkor még egy kb 20 perc volt eljutni a szobánkig, ugyanis legalább 6 kaszinón, aztán egy bevásárlóutcán kellett keresztülmenni, mire végre elértünk a liftekhez. De egyenlore ezzel nem törodünk, és nekivágunk a városnak.
Kaszinók fényei a Strip-en, a szállodánkhoz viszonylag közel.
Andris és Vegas.
Sajnos a fények mozgását az állókép nem adja vissza, de azért valami így is érzodik abból, hogy milyen egy Meki felirat Vegasban.
Visszatekintünk a szállodánk reklámfényeire, háttérben a Stratosphere tornya sejlik fel.
Szállodaépület.
Kaszinókat hirdeto fények a Strip-en. A stílusukból érezheto, hogy ez a Strip régebbi része.
Ez a Tresure Island, azaz kincsessziget nevu szálló, a bejáratnál mini oserdo, meg kalózhajó, meg minden ami kell. Mi sem tudtuk, hogy mennek itt a dolgok, de az a lényeg, hogy Las Vegasban nem csak kaszinózni lehet. Minden szállodának van valami nevezetessége, a mienkben pl. 6 kaszinó, egy fedett mini vidámpark, 6 étterem volt. Minden szállodába be lehet menni, és fel lehet ülni a hullámvasútra, mindent ki lehet próbálni. A mi 2 napunk arra nem volt elég, hogy mindenhova bemenjünk és mindent kipróbáljunk, úgyhogy azt a stratégiát választottuk, hogy megpróbáltuk bejárni az egész Strip-et, és a legizgisebbnek tuno helyekre bementünk.
Elértünk a Strip újabb, másik végéhez, itt nagyon sok attrakció van egy helyen. Mire idáig elértünk, eléggé elfáradtunk, de megfogadtuk, hogy másnap ezt a végét is végignézzük. Ez a "Velence" szálló, komplett Dózse palotával és a St Mark téri harangtoronnyal, Rialto-val, ahogy kell. Lehet gondolázni is a "Grande Canale"-én. Comment: hülyék ezek az amik.
A Stripet idonként hidak szelik át, ahonnan jó a kilátás a történésekre. Hozzánk közelebb a "Venetian" harangtornya, távolban a többi témaszálloda.
Ez az egyik kedvenc Vegas képünk. Mivel a kép egy üvegfalú hídon készült, ezért a hátunk mögötti fényreklám tükrözodik az üvegen. A Venetian-ra látunk rá ismét.
Egy másik szálló. A legtöbb nagy helyen minden este show-k vannak, és azokat hirdetik nagy fényreklámokkal. Amint a képen látszik, sokan az autózást választják, de a gyalogosok is hemzsegnek, foleg egy szombat este.
Megint hátrafelé nézünk, a távolban látszik a Stratosphere tornya.
Ez a Tresure Island szálló ismét.
Szintén a Tresure Island szálló, a kalózhajó tematikával.
Ez egy régebbi motelépület, semmi különös, csak szépek voltak a fények.
Szintén a Tresure Island kalózhajója, és ha nagyon rákoncentrálunk, akkor Zsófit is észre lehet venni a képen.
A Tresure Island szálló - a maga egészében.