Hollywood: elsö rész

Nos, sikeresen lepakoltunk a Motel 6-ben, ahol 2 éjszakát fogunk eltölteni. Ez egy nagyon kulturált kis motel volt, Hollywood belsejében, a Hollywood boulevard egyik mellékutcájában! Mi is meg voltunk lepve, milyen jól sikerült helyezkednünk. Los Angeles egy elég fura város, gyakorlatilag rengeteg kisvárosból áll, amelyek közül az egyik Hollywood. Itt vannak a nagy stúdiók, és itt van a híres Hollywood boulevard, a csillagok utcája, ahova hamarosan megérkezünk.
Hollywood boulevard. Itt régi moziépületeket lehet találni, no és itt van a híres Kodak Theater, ahol gyakran kiterítik a piros szonyeget a sztároknak! Valamint a járdán végig sztárok csillagai láthatók, ebbol majd jön egy pár tucat kép. Mindezzel együtt az egésznek kicsit lepukkant hangulata volt, amit nem igazán tudtunk értelmezni.
Here we go... Ezek a csillagos képek magukért beszélnek, úgyhogy a továbbiakban no comment ezekhez.
Még annyit, hogy 3 kategória van, ami a kis karikában megjelenik, vannak a zenészek, a filmszinészek és a színészek. Meg az egyebek.
Régi hollywoodi moziépület. Ezek inkább muemlékek, bár némelyik még most is üzemel.
Hollywood boulevard esti fényei.
Az utca.
Esti forgatag.
Ide végül nem mentünk be, de a fényreklámja jópofa.
Éppen filmet is forgattak, elvégre Hollywoodban vagyunk...ez egyébként nem ritka, miután bejártuk Hollywoodot, meg a Universal stúdiót, már elég sok mindent be tudunk azonosítani az amerikai filmekben...néha még a díszletet is a Univerzálból...
hm.
Ez a kirakat nagyon megtetszett nekem - belsoépítészeti vonatkozásait tekintve, amit árulnak, az szintén cool...
Ot szeretjük.
O jó fej.
Itt a Kodak theater, amirol már szóltam. Itt nagy díjátadások, többek között az Oscar szokott zajlani. Klassz az épület is!
Ezek a siker lépcsoi...
Ez az utca a Hollywoodi Broadway, színházakkal, régi mozikkal.
Tévedtem, rendezok is vannak.
Jó színésznok kiérdemlik a csillagot.
Meg jó rendezok is.
Még egy próbálkozás, sajnos nem volt nálunk állvány, kézbol sötétben elég nehéz...
hm.
hm hm.
O már nem mai gyerek.
hm.
O volt az egyetlen magyar, akit felfedeztünk a csillagok között.
zenészek is vannak.
hm.