Universal Studios: második rész

Némi bajba keveredtem a vadnyugaton...
A gyerekekrol sem feledkeztek meg.
Ez már az igazi stúdió, ahol kis mintavárosok vannak felépítve. Ide le is lehetett jönni és egy kis buszos túrát tenni, idegenvezetéssel.
Az álomgyár, a háttérben a Warner Bros egyik stúdiója is látszik. Ismerös?
Még fent vagyunk, ez itten a cápa a Cápából.
Nos, itt vagyunk a stúdióknál, a kis buszos körúton. Elég nehézkes volt fényképezni, mert sokan ültek mellettünk, meg mozgott a busz. De az egész nagyon jópofa volt, egy csomó effektet produkáltak nekünk! Amúgy a hirdetett filmet nem sokkal azután mutatták be, hogy itt jártunk. Így nyilvan nem ennek a filmenk a forgatása folyt itt, csak vakították a népet.
Ez a híd természetesen szerepelt egy filmben, és amikor átmentünk rajta, elkezdett összedolni...persze miután átértünk, a híd felépítette magát. Ezek a mozgó díszletek nagyon bejöttek nekem!
Ezek a kocsik a háttérben a Jurassic Parkból valók, ebben vitték a dinókat...
Ez egy mexikói díszlet, ahol a hecc kedvéért egy felhoszakadást imitáltak nekünk...
Itt esik az eso...persze csak mueso.
Ez itt egy vadnyugatos díszlet. Ajtó és ablakméretek manipulálva.
Újabb díszletház.
Na ez volt az, hogy bementünk egy stúdióba a busszal, és éppen a Brooklyn Bridge-en állunk, amikor egyszer csak ránktámad King-Kong...
Középkori fotér, itt látszik, hogy a kiegészíto kellékek nélkül még mennyire halott a dolog.
Provenc-i hangulat.
Ez a kis "üdülofalu" a Cápa c. filmbol való. Hogy hogy nem, fel is bukkant a vérszomjas szörny...
Volt egy olyan rész is, ahol tipikus házak voltak felépítve. Ez pl. egy tipikus amerikai cs. ház, koloniál stílusban. Sokszor ugyanaz a ház rengeteg filmben szerepel kívülrol, itt általában külso jeleneteket forgatnak, a belso terek nincsenek kidolgozva, azt stúdiókban veszik fel.
Még egy házikó "suburb of America"-ból.
Ez a Grincs díszlete.
Ez egy Hitchcook filmbol való motel.
Ez a kék háttér pedig többek között a Truman show-ban szerepelt, ennek ment neki a hajóval a film végén a Jim Carrey. Megjegyzés: Los Angelesben sem mindig kék az ég, és olyankor jól jön egy ilyen bazi nagy kék háttér.
Megjöttünk a kirándulásból, és ismét fent vagyunk. Klassz a kilátás a hegyekre és a stúdiókra.
Marilyn-nel pózolok.
Vannak különbözo kis mini show-k. Ez az eloadás pl. a tüzet, mint speciális effektet mutatta be. Több termen mentünk keresztül, ahol videókat és kül. díszleteket lehetett látni. A végén volt a poén, ahol a Backdraft egyik jelenetét láthattuk, és a szemünk elott lángra lobbantak a dolgok, összedoltek a vashidak...forró volt a hangulat.
Szintén a Backdraft egy jelenete.