Wild Waves strandvidámpark

 

Az első igazán forró júniusi napot szerencsére ezen a helyen tölthettük el a Microsoft jóvoltából. Az volt a poén a dologban, hogy ez a nap hónapokkal előre le volt fixálva, és Andris csoportja ingyenjegyet kapott (feleségek is) és még ételről is gondoskodtak. Nekünk mindössze annyi dolgunk volt, hogy odamenjünk,és jól érezzük magunkat. Ez megtörtént, még Andrisnak is tetszett!
Strandbejárat


Amint bejutott az ember, ez a látvány fogadja.
Pálmák


A bejárattól nem messze volt ez a nagy hullámmedence, ahol lehetett ugrándozni a hullámok elől. Rengetegen voltak egyébként, pedig egy csütörtöki napon voltunk.
Hullámfürdő


A bátrabbak ilyen hullámvasutakra is felülhetnek. (Mi nem tartozunk ebbe a csoportba). Egyébként a belépő elég borsos, fejenként 40 dollár, de ha már bent vagy, mindenre ingyen lehet felülni, mint a dániai legoland-ben, csak a népszerűbb attrakcióknál ki kell állni a sort.
Hullámvasút


Hatalmas csúszda, a felső részén még zárt csőben csúszol. Ezt nem próbáltam ki, én beértem a gyerekeknek szánt verzióval is.
Vizicsúzda


Ebben a műfolyóban úszógumiban ülve lehet körözni, a víz sodor.
Folyó


Ez a készség már a banjee-jumping fogalmát súrolja, először bekötnek, kifeszítik a kötelet, majd elengednek és lehet himbálódzni. Ezt is csak alulról néztük meg.
Lengés


A park közepén egy tó található, szökőkúttal és fakultatív vizibiciklizéssel. A tó mögött a fenyők között van a


Átfordulós karika a fenyők előtt.
Karika


A dombról kitekintünk a park előző részeire.
Fenyők közül


Ez a kanyargó volt az az eszköz, ami adrenalin szint növelésben nekem pont megfelel. Alulról viszonylag ártalmatlannak tűnik a dolog, de amikor fent vagy, és iszonyat sebességgel kanyarodik be a kis kocsi úgy hogy majdnem kirepülsz, akkor elgondolkozol, hogy lejutsz-e épségben. Én többször is felültem rá, de Andris csak egyszer vállalta.
Kanyargó


Még fürdés előtt, a hullámvasút előtt. Először körbenéztünk, fényképeztünk, kipróbáltuk ami tetszik, majd fürdőruhára vedlettünk, a maradék cuccokat bezártuk a szekrénybe és bevetettük magunkat a vizes attrakciók közé.
Zsófi a parkban


Andris, a kis akasztófára való. Érzi, hogy hova kell állnia.
Andris


Vissza

Kezdolap

Lap teteje